Verbetermogelijkheden signaleren, maar wat goed is zo laten


Aan de hand de analyseresultaten stelt DSP-TekstoR een rapport samen, en een advies. Hoe meer verschillende tekst- en doelgroepanalyses we hebben gemaakt, hoe veelomvattender het advies. Zo kan bij de ene opdracht ons advies zijn om een aantal standaardbriefteksten te herschrijven, terwijl we de andere keer aan de klant zulen adviseren de hele communicatieketen te verbouwen! Voor de ene klant blijkt het na analyse voldoende om een paar extra hyperlinks in zijn website aan te brengen, terwijl we de andere opdrachtgever zullen adviseren, compleet met tekstsuggesties, om een website op te zetten.
Waar u echter van op aan kunt, is dat DSP-TekstoR geen onnodige zaken zal adviseren. Waar het goed zit met de tekstdragers in uw onderneming laten we dat graag zo.

Na het advies verder met DSP-TekstoR?


Voor het uitvoeren van door ons geadviseerde verbeteringen kunt u in veel gevallen ook weer gebruik maken van de expertise van DSP-TekstoR. Maar dat hoeft niet! Onze adviezen scheppen voor onze klanten geen enkele verdere afnameverplichting voor wat voor dienst dan ook. Als u verder niets met een advies wilt doen, om wat voor reden ook, dan is dat helemaal aan u. En als u denkt binnenshuis de middelen te hebben om het advies uit te voeren, of dat u daarvoor een ander extern bedrijf wilt aantrekken, dat is helemaal uw zaak.
Maar natuurlijk hopen wij dat wij met ons advies uw vertrouwen hebben gewonnen, en dat u met DSP-TekstoR verder wilt gaan.