DSP Rotterdam video project

 
 

Op deze site houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen rond het DSP Rotterdam Video Project.

Met dit project, of liever: met het eindproduct van dit project, wil DSP Movie-filmer Pim van Wel jou en de wereld kennis laten maken met de verrassende, soms onbekende gezichten van Rotterdam.

Ja, die mooie en lelijke moderne architectuur die samen de markante skyline van de Maasstad vormen, die kennen we wel. Het is de Erasmusbrug terecht gelukt het beeldmerk van de stad te worden; Rotterdam Centraal en de Markthal zijn inmiddels wereldberoemd.

En dat heel Rotterdam is platgebombardeerd, 70 jaar geleden, nou dat is dus een misverstand. Kijk maar eens naar de markante 19e-eeuwse singels en hun omliggende wijken, of het sjieke Kralingen met zijn landhuizen.

Natuurlijk is de stad niet zo rijk bedeeld met historie als Amsterdam, en kent Rotterdam geen statige ambassadewijken. Maar een stadser stad is er in heel Nederland niet, en geen enkele stad biedt zo’n rijke afwisseling....

 

Rotterdam, de verrassendste stad van nederland

Het DSP Rotterdam Video Project is zomer 2008 van start gegaan. Naar we toen verwachtten zou het project in de eerste helft van 2010 zijn afgerond. Dat is dus niet gelukt, maar gestopt is het project ook zeker niet. Met deze site willen we je op de hoogte houden van de voortgang. Kijk dus op... Voortgang!


BESTEL DE 1e DVD!